Riviera Invest näyttömatka Turkkiin

Helpoin ja tehokkain tapa tutustua paikalliseen alueeseen ja Turkin kiinteistöjen valikoimaan on osallistua meidän henkilökohtaisesti suunnittelemaamme näyttömatkaan.

Takaamme, että matkaasi Turkkiin meidän kanssamme ei sisälly painetta tai pakon tunnetta asunnon ostoon. Me takaamme myös, että kiinteistöjen näyttömatkasi tulee olemaan informatiivinen, vaikket ostaisikaan kiinteistöä Turkista. Matka on sinulle mukava kokemus elämäntyylistä, ilmastosta ja turkkilaisten vieraanvaraisuudesta. Katso meidän sivuiltamme, mitä ihmisillä on sanottavaa kokemuksistaan Riviera Investin kanssa.

Autamme mielellämme järjestämään lentosi ja sen jälkeen koko asunnon näyttömatkasi aina lentokenttäkuljetuksista asuntojen näyttöihin.

Matkan järjestäminen itsenäisesti

Jos teet itse Turkin matkasi järjestelyt, sopisimme mielellämme etukäteen tapaamisen. Teemme näin, sillä haluamme olla täysin varmoja vaatimuksistasi, jotta voimme valmistaa sinulle henkilökohtaisen kiinteistökansion valitsemastasi alueesta ennen tuloasi. Yksi meistä pitää huolen siitä, että saat nähdä juuri ne kohteet, joita olet etsimässä.

Vaihtoehtoisesti olet tervetullut suoraan toimistoomme Alanyaan. Meidän henkilökuntamme auttaa mielellään myytävien kiinteistöjen näyttämisessä Alanyassa, Obassa, Tosmurissa, Kestelissä, Mahmutlarissa, Kargicakissa, Demirtasissa, Tepessä, Bektasissa sekä Göcekissä.

     

 

 

Yhteydenottolomake

Securty Code

Osoite

Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya
Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!