Kiinteistöt Alanyassa, kiinteistövälitys Alanya
Riviera Inves auttaa Sinua kiinteistö- ja asuntosijoittamisessa Alanyan kiinteistömarkkinoille. Turkkia kutsutaan yhdeksi houkuttelevimmiksi lomaparatiiseiksi. Alanya on tämän suositun lomaparatiisin helmi. Alanyan kiinteistöt ovat hyvin arvostettuja, mutta hinnat ovat silti vielä edulliset. Kiinteistöjen arvon on odotettu nousevan Alanyan asuntomarkkinoilla.

Tutkittaessa asuntomarkkinoita Turkissa, on havaittavissa selvästi, että Alanya on merkittävämpiä alueita tarkasteltaessa markkinahintojen nousuodotuksia. Alanyassa kiinteistöjen hintojen odotetaan nousevan huomattavasti hyvin lyhyellä aikajänteellä. Tilastoista selviää myös, että kysyntä Alanyan kiinteistöistä on kasvanut viime vuosina. Alanyassa vierailee joka vuosi tuhansia lomailijoita ja asunnonomistajia. Myös suomalaiset sijoittajat ovat löytäneet Alanyan kiinteistöt.

Alueen ympäristö on monimuotoista. Alanya on vehreää, ympärillä kohoavat jylhät Taurus-vuoret ja meri on lähellä koko kaupunkia. Tämä on varmasti merkittävin syy maailman laajuiseen kiinnostukseen sijoittaa Alanyan kiinteistöihin ja asuntoihin Turkissa.

Riviera Invest on vankan kokemuksen omaava kiinteistövälitys toimisto Alanyassa. Riviera Invest on toiminut alalla jo yli 40 vuotta. Alanyalaisen kiinteistövälitys toimiston asiakkaat tulevat yli 50 eri maasta, ja viime vuosina tyytäväisiä asiakkaita on tullut myös suomesta.

Puhuttaessa Alanyan kiinteistöistä, tai kiinteistöistä ja asunnoista Alanyassa, tulee ihmisillä usein mieleen Riviera Invest. Tämä ei ole sattumaa. Yrityksellemme on tärkeintä asiakkaan tyytyväisyys ja luottamus sijoitettaessa Alanyan kiinteistöihin. Alanyan kiinteistöt ja asunnot houkuttelevat asiakkaita ulkomailta, ja haluamme, ettei asiakas koe prosessia peloittavan tai hankalana, ja autamme asiakkaitamme kaikissa tilanteissa koko prosessin ajan.

Kiinteistö- ja asuntosijoittamisessa voiton tavoittelu on luonnollisesti tärkeää. Kohteemme on tarkkaan valittu, ja monissa kohteistamme voimme olla varmoja arvon noususta.Koko alueen tunnettuus lomailijoiden ja asuntosijoittajien joukossa on kasvanut viimeisen 10 vuoden aikana. Monet alueet, joiden suosio ei ollut vielä 10 vuotta sitten suuri, ovat löytäneet paikkansa kiinteistömarkkinoilla Alanyassa. Alueen infrastruktuuria on kehitetty, ja kiinteistöt Alanyassa myös hieman pidemmällä keskustasta ovat nykyään hyvinkin houkuttelevia.

Riviera Invest on luonut toiminnalleen sektorilla hyvän ja ammattitaitoisen pohjan useiden vuosikymmenten kokemuksella.Toimistomme välityksellä syntyneet asunto- ja kiinteistökaupat ovat osoitus siitä, että Alanyan suosio on kasvanut ympäri maailmaa.

Tilastoista selviää myös, että Alanya on nykyään suosittu ympäri vuoden. Aiemmin kohde oli suosittu vain kesäkuukausina, mutta asunnonomistajien myötä alueelle matkustetaan ympäri vuoden.

Juuri nyt on hyvä aika sijoittaa Alanyan kiinteistöihin ja asuntoihin, sillä hintojen on arvioitu nousevan lähivuosina. Osta unelmiesi asunto Alanyasta, ja nauti sen tuottamasta lisäarvosta elämässässi.

Kiinteistöt Alanyassa

Lähetä kommentti

Securty Code
Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!
whatsapp WHATSAPP CALL