Oletko suunnitellut myyväsi Alanyan asuntosi? Olet löytänyt oikean osoitteen!

Riviera Invest on tunnettu kiinteistönvälitysyritys Alanyassa. Meillä on pitkä kokemus Alanyan ja Turkin asuntomarkkinoista. Lisäksi teemme yhteistyötä useiden paikallisten ja ulkomaisten yrityksien kanssa.

Mikäli haluat antaa asuntosi myyntiin, tarjoamme sitä nettisivuillamme, sähköpostitse, markkinointikanavissamme sekä messuilla. Yrityksemme mainostaa kohteita useilla eurooppalaisilla markkinointisivustoilla, joten asuntosi näkyvyys tulee olemaan hyvä.

Ota meihin yhteyttä ja järjestämme tapaamisen, jotta pääsemme näkemään kiinteistösi Alanyassa. Tapaamisen aikana keräämme tarvittavat tiedot ja otamme kuvia asunnosta sekä taloyhtiöstä. Samalla arvioimme asunnon arvon ja mietimme, mikä olisi sopiva myyntihinta.

Mikäli mahdollista, haluaisimme tehdä kanssasi sopimuksen, jonka avulla varmistamme sen, että asuntoa ei myydä useaan eri hintaan eri välittäjien toimesta. Sopimuksen voi tehdä esimerkiksi 3 tai 6 kuukaudeksi.

Mikäli päätät myydä asuntosi Alanyassa, tarvitsemme tiettyjä dokumentteja varmistaaksemme, että asunnon myyminen seuraavalle omistajalle on mahdollista ja riskitöntä. Tarvitsemme esimerkiksi omistuskirja Tapun, asumislupa Iskanin sekä pohjapiirrokset.

 

Lyhykäisyydessään asunnonmyytni prosessi sujuu seuraavanlaisesti:

1.     Otamme kuvia asunnoltasi ja keräämme tarpeelliset tiedot. Näiden avulla teemme asunnostasi ilmoituksen nettisivuillemme.

2.     Tarjoamme asuntoasi asiakkaillemme.

3.     Omien nettisivujemme lisäksi tarjoamme asuntoasi useissa markkinointikanavissa eri maissa.

4.     Lisäämme luvallasi asuntosi tai huvilasi parvekkeelle ”Myytävänä” / ”For sale” kyltin yrityksemme yhteystiedoilla myynnin edistämiseksi.

5.     Järjestämme näyttöjä asunnollasi, kun meillä on potentiaalisia asiakkaita.

6.     Tiedotamme sinua, mikäli meillä on asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita asunnostasi.

7.     Myyntitilanteessa hoidamme sopimuksen teon ja autamme sinua hoitamaan omistuskirja Tapun rekisteröinnin ja rahansiirron.

 

Lisätietoja saat täyttämällä yhteydenottolomakkeen, soittamalla toimistollemme+90 242 522 32 26 tai lähettämällä sähköpostia.

Haluatko myydä asuntosi Turkissa?Haluatko myydä asuntosi Turkissa?Haluatko myydä asuntosi Turkissa?

 

 

Yhteydenottolomake

Securty Code

Osoite

Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya
Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya

Copyright © Riviera Invest, all rights reserved. 2020 Sitemap

whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!