Oleskelulupa Turkissa

Ulkomaalaiset, jotka suunnittelevat pidempää asumista ja asunnon ostoa Turkissa, tarvitsevat oleskeluluvan Turkkiin.

Kun saavut ensimmäistä kertaa Turkkiin, saat automaattisesti olla Turksisa 90 päivää. Ilman oleskelulupaa saat oleskella maassa 180 päivän aikana 90 päivää. Laskeminen tapahtuu niin, että lasket maahantulopäivästäsi 180 päivää taakse päin ja katsot kuinka monta päivää olet jo oleskellut Turkissa tämän 180 päivän aikana. Näin saat tietää kuinka paljon sinulla on vielä oleskelupäiviä jäljellä.

Mikäli omistat kiinteistön Turkista, on sinulla mahdollisuus hakea oleskelulupaa yhdeksi vuodeksi. Toinen vaihtoehto on esittää virallinen notaarin leimaama vuokrasopimus.

Oleskelulupaa voi hakea elektronisesti, mutta ensimmäistä hakulomaketta käytettäessä asiakirjat on vietävä itse ulkomaalaisosastolle. Kun haet pidennystä lupaan, voit lähettää tarvittavat asiakirjat postitse.

Tällä hetkellä hakeminen tapahtuu Antalyan ulkomaalaisosastolla. Mutta koska Alanyassa asuu paljon eurooppalaisia, on myös Alanyaan suunnitteilla oma hakupaikka.

Tarvittavat asiakirjat:

  1. Alkuperäinen passi maahantuloleimalla. Passin tulee olla voimassa 60 päivää haetun oleskelulupa-ajan jälkeen.
  2. Turkkilainen veronumero (Hakeaksesi veronumeroa verotoimistolta tarvitset mukaasi passin, äidin ja isän nimen, osoitteen omassa maassa sekä puhelinnumeron)
  3. 4 passikuvaa (biometrisiä)
  4. Kuitin turkkilaiselta pankkitililtä, jolla on vähintään 6 000 dollaria (500 dollaria per kuukausi)
  5. Mikäli olet jo eläkkeellä, riittää että esität eläketodistuksesi eläkesummineen. Tämä todistus pitää käännätyttää turkiksi ja leimauttaa notaarilla. Tässä tilanteessa, et tarvitse 6 000 dollarin summaa tililläsi.
  6. Tarvitset oleskelulupaa varten myös turkkilaisen sairausvakuutuksen. Vakuutuksen hinta riippuu iästäsi. (Tästä linkistä saat lisää tietoa vakuutuksen hinnoista).

 

Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä.

Me autamme sinua hakemaan oleskelulupaa ja voimme antaa tietoa tämänhetkisistä hinnoista.

Yhteydenottolomake

Securty Code

Osoite

Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya
Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya

Copyright © Riviera Invest, all rights reserved. 2020 Sitemap

whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!