Riviera Invest

                               Riviera Invest - Alparslan Construction Ltd – Kiinteistönvälitys ja rakentaminen Turkissa

 

Alparslan Construction rakennusyritys on perheyritys, joka on perustettu vuonna 1971. Kerim Alparslan ja hänen poikansa Ismail Alparslan toimivat yrityksen johdossa.

Alparslan Construction rakennusyritys on rakentanut yhteensä jo yli 1000 huvilaa, asuntoa ja kaupallista kiinteistöä Turkin Rivieralla.

Tavoitteenamme on tarjota asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua asiakkaillemme olivat he sitten sijoittajia tai yksittäisiä ostajia. Ammattimaisen liikkeenjohdon ansiosta voimme tarjota kumppaneillemme sekä työntekijöillemme tukea ja taata tuottavan työympäristön. Nämä taas takaavat asiakkaillemme ensiluokkaisen palvelun.

Tärkeät roolit, kuten talous, kirjanpito sekä vakuutus- ja lakiasiat ovat ammattilaisten käsissä. Yrityksellä on tarvittava pätevyys ja kaikki viralliset luvat toimia Turkin kiinteistömarkkinoilla.

Riviera Invest kiinteistönvälitys on perustettu Alparslan Construction rakennusyrityksen ohelle tukemaan myyntipuolta. Riviera Invest on rekisteröity omaksi brändiksi.

Alparslan Construction rakennusyrityksen ja Riviera Investin myynti on noussut sekä ulkomaalaisien että turkkilaisten ostajien osalta. Tähän vaikuttaa osalta kansainväliset edustajamme pohjoismaissa, Euroopassa ja Venäjällä. Ruotsin, Norjan ja Tanskan markkinoilla Riviera Investin partnerina toimii Alanya Invest kiinteistönvälitysyritys. Turkissa toimivan Alanya Investin omistaa norjalainen Elisabeth Bruheim, joka vastaa myös yrityksen toiminnasta.

 

 

 

 

 

 

Riviera Invest

Yhteydenottolomake

Securty Code

Osoite

Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya
Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya

Copyright © Riviera Invest, all rights reserved. 2020 Sitemap

whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!