Suunnittelu- ja rakennuttamispalvelu 

Riviera Invest auttaa sinua yksilöllisen lomakotisi suunnittelussa ja rakennuttamisprojektissa.


Oletko koskaan unelmoinut oman yksilöllisen lomakodin rakentamisesta, mutta tarvittava tietotaito alalta on ollut unelmasi esteenä. Riviera Invest tukee ja auttaa sinua koko projektin ajan alusta loppuun. Olemme toimineet alalla jo vuosia, joten osaamme auttaa pulmatilanteissa ja tunnemme prosessin.


Yhteistyö kanssamme vapauttaa sinut turhalta stressiltä.Prosessin toteuttaminen

  1. Sopivan tontin löytyminen 
  2. Rakennuspiirrustusten laadinta
  3. Rakennusluvan hakeminen
  4. Rakennusprojektin aloittaminen
  5. Raportointi projektin edetessä 

 

1. Sopivan tontin löytyminen 

Riviera Invest on toiminut Alanyassa jo vuosia ja tunnemme alueen hyvin. Jos et tunne Alanyaa vielä hyvin, ja et ole varma haluaisitko rakennuttaa lomakotisi merenrannalle vai Alanyan ympärillä kohoavien kukkuloiden rinteille, järjestämme sinulle opastetun kierroksen alueella. Näin saat paremman kuvan tarjonnasta ja sijainti on helpompi päättää. Kun sijainti on selvillä voimme tutustua vapaana oleviin tontteihin.


2. Rakennuspiirrustusten laadinta

Jos sinulla on laadittuna jo omat rakennuspiirrustukset, voimme joko käyttää niitä tai suunnitella talosi yhdessä. Yhteistyössä arkkitehtiemme kanssa käymme läpi sinun toiveesi ja tarpeesi sekä laadimme piirrustukset niiden pohjalta ottaen huomioon nykypäivän laatu- ja ympäristövaatimukset. Suunnitteluvaiheessa läpikäydään myös esim. laattavalinnat, keittiötaso- ja lattiamateriaalit sekä laatuvaatimukset. Materiaaleja valitessa käymme vaihtoehtoja läpi laatoitusliikkeissä oikean vaihtoehdon löytämiseksi. 

Asianajajasi voi laatia tämän jälkeen sopimuksen projektille. Jos sinulla ei ole vielä sopivaa henkilöä asian hoitamiseen, autamme mielellämme sellaisen löytymisessä myös Turkista.

Voit tutustua etukäteen rakennusprojekteihimme, jolloin saat paremman kuvan aikaisemmin rakentamiemme kiinteistöjen laadusta.

 

3. Rakennusluvan hakeminen

Arkkitehtimme tekee rakkennuspiirrustukset, ja hoitaa tarvittavat lupa-asiat kuntoon ennen rakentamisen alkua.


4. Rakennusprojektin aloittaminen


5. Raportointi projektin edetessä sekä muut palvelut

Pidämme sinut ajan tasalla rakentamisen edetessä. Lähetämme sinulle rakennusvaiheiden edetessä säännöllisesti raportteja. Raportit lähetetään myös ilmoittamallesi lakimiehelle, mikäli näin haluat.

Rakennusprojektin valmistuttua olemme valmiit palvelemaan sinua kaikissa kiinteistöön liittyvissä asioissa niin kauan kun vain haluat.

Yhteydenottolomake

Securty Code

Osoite

Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya
Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya

Copyright © Riviera Invest, all rights reserved. 2020 Sitemap

whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!