Parempi tapa sijoittaa

 

Mikäli haluat sijoittaa Turkin kiinteistömarkkinoille oma välitystoimistomme Riviera Invest on oikea yhteistyökumppanisi. Avustamme sinua parhaan mahdollisen tuoton saamiseksi sijoittamillesi varoille.

 

Riviera Invest on osa Alparslan Construction rakennusyhtiötä. Olemme rakentaneet Turkin Alanyassa jo vuodesta 1971 lähtien. Yhteistyö vakaan ja ammattitaitoisen yrityksen kanssa takaa sinulle turvallisen ja stressittömän asunnonoston Turkissa.

 

Turkissa ei pelkästään väestönmäärä ole kasvussa, vaan myös turismi on kasvanut viime vuosina. Nämä molemmat kasvattavat asuntojen tarvetta Turkissa. Lainsäädäntöä on muutettu viime vuosina siten, että nykyään myös ulkomaalaisten on helpompi tehdä asuntokauppaa Turkissa. Asunnot ovat vielä edullisia ja Turkin kehittyessä hinnat nousevat. Nyt on juuri oikea aika sijoittaa Turkin kiinteistöihin parhaan mahdollisen tuoton saamiseksi.

 

Lainsäädäntö säätelee asunnon ostoa siten, että jos kotimaassasi Turkin kansalainen saa ostaa ja omistaa maata, voit myös sinä ostaa ja omistaa maata Turkissa. Laki perustuu tasavertaisuuteen.

 

Riviera Invest tekee kaupankäynnistä helppoa. Valitsemme yhdessä sopivat kohteet, joita käymme paikan päällä katsomassa. Lopullisen päätöksen tekee luonnollisesti ostaja, mutta rajaamme valikoimaa sinun toiveittesi perusteella.

 

Jos olet kiinnostunut sijoittamaan useampaan kohteeseen samaan aikaan, asiantuntijamme auttavat sinua valinnoissa. On tärkeää ottaa huomioon kaikki vaikuttavat tekijät sijoittaessa asuntomarkkinoille. Tiimimme auttaa sinua tekemään oikeat valinnat.

 

Riviera Invest auttaa sinua esimerkiksi kielellisissä asioissa. Mikäli et puhu turkkia, tarvitset avuksesi henkilön, joka puhuu turkinkieltä.

 

Riviera Invest on paikallinen perheyritys, ja niinpä tunnemme lait ja määräykset Turkissa. Jos tarvitset lakimiestä, meillä on tarjolla myös lakimiespalveluita asuntokauppojen yhteydessä.

 

Voit käyttää meitä myös hintojen tarkistamiseen, ettet tule huijatuksi, jos teet kauppoja ominpäin. Riviera Invest on siis oikea valinta asuntokauppoja tehtäessä. Voit luottaa ammattitaitoomme ja huippuluokan ammattilaisiimme.

 

Tiesitkö, että Turkin on yksi nopeimmin kasvaneista talousalueista maailmassa. Monien maiden polkkiessa paikallaan taantuman takia, on Turkki pysynyt jatkamaan talouskasvuaan.

 

Oletko jo miettinyt, mille alueelle haluaisit sijoittaa? Alanya on yksi varteenotettava vaihtoehto.

 

Alanya on viehättävä sekoitus vuoristoa, merta ja suurkaupunkia. Lähellä on useita historiallisesti tärkeitä nähtävyyksiä, luonnon taideteoksia ja kaupungin vilinää. Upea useiden kilometrien mittainen hiekkaranta tarjoaa auringonpalvojille suuren valikoiman. Kun rantaa on näin paljon, jokainen löytää oman paikkansa. Tarjolla on myös useita vesiurheilulajeja, kuten sukellusta, liitovarjoilua sekä vesiskootterilla ajelua.

 

Toinen varteenotettava vaihtoehto on miljoonakaupunki Istanbul. Istanbul on aivan omaa luokkaansa sijaiten Euroopan ja Aasian rajalla. Sijoittaminen Istanbulin kiinteistöihin on tällä hetkellä yksi parhaimmista sijoituskohteista.

 

Useimmissa kohteissamme on merinäköala tai ne sijaitsevat rannan läheisyydessä. Myös vuoristomaisemat ovat Alanyassa upeita. Ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan kohteen valikoimastamme. Nyt sinullakin on mahdollisuus sijoittaa kasvaviin asuntomarkkinoihin Turkissa.

 

Monet valitsevat Turkin esimerkiksi eläkepäivilleen kakkoskodiksi. Voimme valita kohteen siten, että se sijaitsee lähellä palveluita ja on silti viihtyisällä sijainnilla. Voit huoletta nauttia eläkepävistäsi Turkin Rivieralla. Lauhkea ilmasto ja terveellinen ja rento elämäntapa Turkissa takaa sinulle vielä monia nautinnollisia eläkepäiviä.

 

Ole kaukaa viisas ja anna meidän auttaa sinua kiinteistösijoituksissasi. Turkissa elät mukavasti ja rennosti sekä ennen kaikkea edullisesti.

 

Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!
whatsapp WHATSAPP CALL