Edullisen asunnon hankinta Turkin Alanyasta

Alanyassa edullisten asuntojen valikoima on hyvin laaja. Tarjontaa erityyppisistä vaihtoehdoista löytyy paljon. Siksi onkin viisasta tutustua eri vaihtoehtoihin jo etukäteen nettisivujemme kautta, ja laatia lista parhaista vaihtoehdoista, joihin haluaa tutustua paremmin paikan päällä.

Myyntikohteet sijaitsevat joko Alanyan keskustan alueella tai tai muilla alueilla kuten Tosmurissa, Mahmutlarissa, Kestelissä, Obassa, Avsallarissa tai Cikcillissä. Myytävänä on myös muutamia asuntoja Istanbulissa. 

Alanyan alue tunnetaan Turkin Rivierana, jossa voit nauttia kristallinkirkkaasta merestä, upeista hiekkarannoista ja runsaasta auringonpaisteesta. Alueen pääelinkeino on matkailu, ja Alanyassa vieraileekin paljon matkailijoita kaikkialta Euroopasta.

Edullinen loma-asunto Alanyasta

Suuren suosion ja hyvien kokemusten pohjalta moni onkin hankkinut alueelta itselleen Turkin loma-asunnon. Luonto on kaunista ja alueella on hyvät ja kattavat palvelut. Alanyan infrastruktuuria kehitetään jatkuvasti. Uusien asukkaiden ja lisääntyneen matkailun vuoksi mm. alueen teitä parannetaan, terveyspalveluiden määrää on lisätty ja liikkuminen alueella on helppoa hyvien kuljetusyhteyksien ansiosta.

Alanyasta hankittu asunto on turvallinen sijoitus, oli asunto sitten hankittu pysyväksi kodiksi tai loma-asunnoksi. Alueen suuren suosion vuoksi asuntojen arvon on ennustettu nousevan, ja se tuo sijoituksellesi mukavaa tuottoa. Myös asunnonvuokraus on helppoa, koska kysyntää on paljon.

Myös myynnissä olevia kohteita on paljon, ja käytännössä ei ole mahdollista tutustua niihin kaikkiin paikan päällä. Sinun kannattaakin tutustua kohteisiin jo etukäteen sivuillamme ja laatia lista mielenkiintoisista kohteista. Vaihtoehtoisesti voit kertoa meille tarpeesi ja toiveesi, ja me voimme etsiä sinulle sopivia kohteita. Alanyaan saavuttuasi voimme yhdessä käydä tutustumassa dinua kiinnostaviin kohteisiin.

 

Edullisimmat kohteet löytyvät usein keskustan ulkopuolisilta alueilta kerrostalohuoneistoina ja hintavimmat vaihtoehdot kukkuloiden rinteillä sijaitsevista huviloista. Jälleenmyyntiasunnot myydään usein kalustettuina. Uusissa asunnoissa kauppahintaan saattaa sisältyy ilmastointilaitteet, kodinkoneetkin tai kaupankäyntikulut.

 

Vaikka Alanya on turvallista aluetta, taloyhtiöissä on usein myös ympärivuorokautinen vartiointi ja oma parkkialue, joten turvallisuus ei ole huolenaihe. Lämminvesivaraajat toimivat yleisesti aurinkokennoilla, ja auringon paistetta Alanyassahan riittää. Uusimmissa kohteissa on kuitenkin sähköllä toimiva lämmitysjärjestelmä, jotta lämmintä vettä riittää ympäri vuoden vuorokauden ajasta riippumatta.

 

Edullinen loma-asunto Alanyasta

Tutustuessa Alanyaan ja sen asuntomarkkinoihin, saattaa huomata, ettei parhaat kohteet välttämättä löydy aina aivan keskustasta. Joskus parhaat asunnot löytyvätkin rauhallisemmalta alueelta Cikcillistä, Tosmurista tai vaikka Bektasista.

Kauniit maisemat merelle, taloyhtiöiden korkea valmiustaso ja asuntojen huoliteltu ilme tekevät Alanyasta täydellisen sijoituskohteen. Ei olekaan mikään ihme, että moni valitsee juuri Alanyan pysyvämmäksi lomakohteekseen.

Jos haaveilet loma-asunnosta Alanyasta, tutustu tarjontaamme ja ota meihin yhteyttä. Täällä sinua palvelee suomalainen välittäjä Alanyassa.

Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!
whatsapp WHATSAPP CALL