Mitä pankkitakaus tarkoittaa Turkissa?

Riviera Invest tarjoaa pankkitakauksen kaikille kiinteistökaupoille. Se tarkoittaa Sinulle 100 % suojaa jos jotain odottamatonta tapahtuu, ja sopimusta ei synny aikataulun mukaisesti. Pankkitakaus turvaa myös sen, että asiakas saa rahansa takaisin ilman oikeudellisia tahoja. Tämä on Sinulle suuri etu, koska olet ulkomaalaisena vieraassa oikeusjärjestelmässä.

Bank Guarantee letter in Turkey Alanyaa

Paikallinen pankkimme Türkiye Finance antaa pankkitakauksen kiinteistölle jota olet ostamassa. Se luo takuun sijoittamillesi rahoille. Joten jos jotain tapahtuu, ja et saa omistuskirjaa (Tapu) Sinusta riippumattomista syistä vuoden sisällä sovitusta, saat rahasi takaisin. Voit halutessasi käyttää pankkitakausta heti sopimuksen erääntymispäivän jälkeen.

Voit myös halutessasi ottaa pankkitakauksen omasta pankistasi joko kotimaassasi tai Turkissa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että voit valita pankin johon sijoittamasi rahat palautetaan jos kauppoja ei jostain odottamattomasta syystä synnykään. Omistuskirjan (Tapun) saatuasi ja kauppojen synnyttyä pankkitakaus luonnollisesti purkaantuu.

Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!
whatsapp WHATSAPP CALL