Alanya / Cikcilli

  • bolge10
  • bolge10
  • bolge10
  • bolge10
  • bolge10

Cikcilli sijaitsee Alanyasta itään päin. Cikcilli sijaitsee tavallaan Alanyan keskustan takapuolella maaston kohotessa hieman ylöspäin. Cikcilli on hyvin nopeasti kehittyvä alue, johon on viime vuosina rakennettu useita uusia asuinrakennuksia. Tällä alueella sijaitsee muun muassa ostoskeskus Alanyum, päivittäistavarakauppa Kipa, tukkukauppa Metro ja kodintavara- ja työkalukauppa Koctas. Cikcilli on lähellä Alanyan keskustaa, mutta tämä alue on paljon rauhallisempi verrattuna keskustaan. Alueelta on mahtavat näkymät rannikolle, Alanyan linnoitukselle ja kaupunkiin, sillä Cikcilli kohoaa osittain jo vuorenrinteelle.

Tyypillistä Cikcillille on vehreä ympäristö ja useat pienet appelsiinitarhat. Alueella kokee myös aitoa turkkilaista arkielämää. Cikcilliin rakennetaan parhaillaan hienoja ja korkealaatuisia taloyhtiöitä. Nämä taloyhtiöt ovat huolellisesti suunniteltuja ja niiden väliin jätetään riittävästi tilaa. Taloyhtiöihin kuuluu myös yksityiset parkkialueet.

Cikcillistä on erittäin hyvät julkiset liikennneyhteydet Alanyan keskustaan ja Keykubat rannalle, jotka sijaitsevat vain 500-700 metrin päässä Cikcillistä.

Cikcilli on ihanteellinen niille, jotka haluavat asua rauhallisessa ympäristössä ja samalla kuitenkin lähellä Alanyan keskustaa.

Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!