Asunnot Mahmutlarissa Turkin Mahmutlar tarjoaa paikan useille asukkaille ja lomailijoille. Voit olla onnekas ja omistaa yhden Mahmutlarin asunnoista ja elää rauhallista elämää. Useat sijoittajat odottavat mahdollisuutta hankkia oman ranta-asunnon Mahmutlarista. Myös monet ulkomaalaiset vierailijat toivovat omistavansa unelmiensa talon Mahmutlarissa, sillä täällä he voisivat toteuttaa unelmansa. Mahmutlarista löytyy vielä useita halpoja asuntoja valmiina ostettavaksi.

Useimmat Mahmutlarin asunnoista ovat suunnattuina joko rannalle tai vuoristoon. On helppoa löytää asunto 1,2,3 tai 4 makuuhuoneella sekä 2 parvekkeella, jotka tarjoavat henkeäsalpaavat näkymät. Voit valita loma-asunnon Mahmutlarista oman budjettisi sekä makuuhuone toivomuksiesi mukaan. Jopa ne, joilla on tiukka budjetti, voivat helposti valita itselleen sopivan talon Mahmutlarin tarjonnasta.

Useimmat taloyhtiöt sijaitsevat aivan keskustassa tai jollakin muulla erinomaisella paikalla Mahmutlaria. Hetken etsittyäsi löydät helposti asuntoja Mahmutlarin nykyaikaisimmilta kaduilta liikkeiden, ravintoloiden ja baarien keskeltä. Toisaalta asunto on helpompi löytää myös rauhallisemman kadun varrelta läheltä luontoa. Pehmeät hiekkarannat löytyvät 150-300 metrin päässä keskustan taloyhtiöiltä. Mahmutlarin asuntojen edessä sijaitseva ranta tarjoaa asukkailleen tyyneyttä ja taivaalliset näkymät. Tällaiset asunnot voivat olla hiukan hintavia verrattuna halpoihin Mahmutlarin asuntoihin. Näiden asuntojen asukkaat nauttivat rannan tarjoamien urheilumahdollisuuksien, merenranta baarien sekä auringonottotuolien läheisyydestä.

Niiden, jotka suunnittelevat ostavansa asuntoa muualta kuin aivan meren rannasta, ei tarvitse huolestua, sillä Mahmutlar tarjoaa paikallisia kuljetuspalveluita muutaman minuutin välein rannoille, Alanyan keskustaan sekä lentokentälle. Lähes jokaisella asunnolla Mahmutlarissa on huippuluokan valmiudet, kuten uima-altaat lastenaltailla ja vesiliukumäillä. Jopa halvemmilla asunnoilla on varageneraattorit, hissit sekä uima-allas. Kaikkien suurimpien taloyhtiöiden rakentamisessa on huolehdittu yksityisyydestä ja rauhallisesta tunnelmasta. Näiden asuntojen seinät ovat äänieristetyt sekä lämpösuojatut. Useimmissa taloyhtiöissä on satelliitti TV-järjestelmät.

Asukkaat voivat asua huoletonta elämää huolehtimatta vedestä, sillä taloyhtiöissä on painevesisäiliöt ja vesitankit. Jokaisessa asunnossa on myös sähköllä toimiva vedenlämmitäjä. Rakennuksissa on erilliset postilaatikot ja talonmiehen asunto. Taloyhtiöihin kuuluvat hyvin hoidetut puutarha-alueet. Tällaisten taloyhtiöiden asukkaat saavat nauttia myös aurinkoterasseista uima-altailla, allasklubeista sekä terassituoleista. Monilla näistä taloyhtiöistä on mahdollisuudet juhlien järjestämiseen tai kokoushuone kokouksia varten.

Mahmutlarin asunnossa voi olla esimerkiksi en-suite kylpyhuone sekä tavallinen kylpyhuone. Yleisesti kylpyhuoneissa on keraamiset laatoitukset ja niissä on suihkukaapit. Kattohuoneistoissa on tavallisesti 3 kylpyhuonetta ja usein myös poreallas. Edullisissa Mahmutlarin asunnoissa on graniittiset keittiön työtasot ja jopa modernit stucco-kattokoristelut spottivaloilla. Ylellisyydet eivät lopu tähän, vaan asunnoissa on useimmiten vähintään 3 ilmastointilaitetta ja kattohuoneistoissa 5. Suurimmassa osassa asuntoja on paneeliset ovet, PVC-kehystetyt ikkunat ja parvekeovet sekä suihku hierontatoiminnoilla.

Loma-asunnot Mahmutlarissa sijaitsevat usein viehättävässä ympäristössä palmupuiden ympäröiminä. Asuntojen parvekkeilta on näkymät Välimeren rannikolle.

Comments (4)

 1. avatar
  murat karabacak

  Suche große Wohnung zu miete 6 Personen zentrum nah Alanya wo auch zufus ein kaufen bzw auch zu Wasser 100m . Für den zeit raum 16.07.2016 bis 30.07.2016

 2. avatar
  wendel michael

  Sehr geehrte Fa Wir 2 personen ,,hund suchen wohnung in alanya fuer mehrere monate zu mieten,,erstmal..2 bis 3 mon,ca maerz bis juni und Ca,okt bisdez Wenn sie was guenstige haben......ev spaeter kauf nicht ausgesclossen Mfg m.wendel

 3. avatar
  Traude Lehmann

  Wir (2 Personen) suchen ab April 2017 längerfristig eine 2 + 1 Miewohnung in Mahmutlar. Neuwertig, großer Balkon und gute Aussicht Bedingung.

 4. avatar
  Rothhardt, Dieter u. Lilo

  Wir Rentnerehepaar suchen Mietwohnung ab 2019 eventuell zu kauf. In Mahmutlar.Lebten 5ahre zur miete in der Türkei ! Bitte keine Anrufe !

Lähetä kommentti

Securty Code
Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!
whatsapp WHATSAPP CALL