Halvat asunnot Alanyassa

Kiinteistömaailma on kasvanut hiljattain Alanyan alueella, ja useat sijoittajat ovat jo sijoittaneet tähän potentiaaliseen alueeseen. Niiden, jotka eivät ole vielä sijoittaneet, ei tarvitse huolestua, sillä heitä odottaa vielä useita halpoja asuntoja Alanyassa. Alanyasta on tullut suosittu kohde sijoittajille ja kiinteistövälittäjille, sillä se tarjoaa halpoja asuntoja. Sijoittajilla on erinomainen ajankohta ja mahdollisuus ostaa esimerkiksi halpa huvila Alanyasta. Asuntojen vuokraaminen on ollut kasvussa tällä alueella ja kesäaikaan vuokra-asuntojen välitys kasvaa useita prosentteja. Niinpä onkin oiva tilaisuus sijoittaa järkevästi ja saada säännöllisiä tuottoja sijoitukselle. 

Useimpiin kiinteistöihin on mahdollista saada helposti turkkilaista asuntolainaa aina 50% saakka asunnon turkin viranomaisten arvioimasta arvosta. Turkki on merkittävä maailmanlaajuinen kilpailija ja osallinen kiinteistö- ja talousmaailmassa. Edulliset asunnot Alanyassa kasvattavat kiinteistövälitys liiketoimintaa kyseisellä alueella.

Monet ulkomaiset sijoittajat ja ihmiset, jotka etsivät kakkoskotia rauhalliselta ja turvalliselta alueelta monilla vapaa-ajan aktiviteeteilla, ostavat halpoja huviloita Alanyasta. Nyt on hyvä aika kiinteistösijoitukselle, joten aloita eläminen maanpäällisessä paratiisissa ja osta halpa kiinteistö Alanyasta.

Alanya tarjoaa täydelliset lämpötilat ihmisille, jotka rakastavat auringonpalvontaa, merta ja rantaa. Rakennusyhtiöt ovat tarkasti miettineet näitä mieltymyksiä ja varustaneet useimmat Alanyan huviloista lämmitetyillä sisäuima-altailla, ulkouima-altailla sekä vesiliukumäillä. Asukkailla on mahdollisuudet surffaamiseen ja uimiseen luonnonkauniilla ja luonnollisilla rannoilla tai uimiseen yksityisillä uima-altaillaan. Myös talviaika on erityisen miellyttävä tällä Turkin alueella, ja asukkaat kylmemmistä ilmastoista nauttivat kakkosasunnoistaan tällä täydellisellä ilmastovyöhykkeellä.

Miellyttävät hiekkarannat, mahtavat lämpötilat sekä edulliset kiinteistöt tekevät Alanyasta monille eurooppalaisille suosikki kakkoskoti alueen. Lukemattomat nähtävyydet ja viehätykset, kuten mahtavat näköalat, vanhat moskeijat, tornit tai bysanttilaiset kirkot, tekevät Alanyasta hyvän sijoituskohteen. Näiden halpojen kiinteistöjen omistajat voivat nauttia lauttamatkoista Pohjois-Kyprokselle, mikä lisää vapaa-ajan aktiviteettien määrä. Koko Alanyan rantaviiva on täynnä liikunta- ja vesiliikuntamahdollisuuksia sekä muita aktiviteetteja, jotka yllättävät Alanyan asukkaat.

 

Lähetä kommentti

Securty Code
Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!
whatsapp WHATSAPP CALL