Green_Wood_Hill_huoneistot_Turkissa
Rated 4.8/5 based on customer reviews

Green Wood Hill huoneistot Turkissa - Uusia ylellisiä asuntoja Alanyan Kargicakissa avoimella merinäköalalla

Nämä ylelliset asunnot Alanyassa sijaitsevat Kargicakissa vain 50 metrin päässä rannasta. Tätä parempia näkymiä on vaikea löytää. Tarjolla on myös Alanyan kattohuoneistoja.

Kargicakissa on alue, jossa maasto nousee heti merestä lähtien. Green Wood Hill taloyhtiö sijaitsee tällä alueella ja niinpä samaan aikaan rinteellä, mutta silti heti meren rannassa. Tämän ainutlaatuisen sijainnin ansiosta asunnoista on kauniit näkymät Välimerelle, rannalle, Alanyan kaupungiin sekä Kale-linnoitukselle. Jopa ensimmäisestä kerroksesta on mahdollista nähdä Välimeri.

Taloyhtiö sijaitsee rinteessä ja talojen takana kohoaa mäntymetsä. Green Wood Hill sopiikin hyvin luonnosta pitäville. Vaikka sijainti on luonnonläheinen, on se samalla erittäin keskeinen.

Rannalle pääsee helposti alikulkutunnelin kautta. Myös Avsallarin keskusta liikkeineen sijaitsee vain 500 metrin päässä. Julkinen liikenne Alanyan keskustaan kulkee aivan taloyhtiön edestä aina myöhäiseen iltaan saakka. Matka Gazipasan uudelle lentokentällekin kestää vain 20 minuuttia autolla.

Taloyhtiö koostuu kolmesta rakennuksesta, yhteensä 43 asuinyksiköstä. 1-makuuhuoneen asuntoja on 16 kappaletta, 2-makuuhuoneen asuntoja 18 kappaletta ja 9 kattohuoneistoa 3-4 makuuhuoneella.

1-makuuhuoneen asuntojen noin 71 m² asuintilat jakautuvat olohuoneeseen avoimella keittiöllä, makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen sekä suureen parvekkeeseen.

2-makuuhuoneen asuntojen 103-123 m² asuintilat koostuvat taas olohuoneesta avoimella keittiöllä, 2 makuuhuoneesta, 2 kylpyhuoneesta sekä 2 parvekkeesta.

Kattohuoneistojen 144-237 m² asuintilat jakautuvat 2 kerrokseen. Alakerrassa on olohuone avoimella keittiöllä, makuuhuone, kylpyhuone ja parveke. Ylemmässä kerroksessa on taas 2-3 makuhuonetta, kylpyhuone sekä kattoterassi.

Taloyhtiön valmiuksiin kuuluu uima-allas lastenaltaalla, turkkilainen sauna, kuntosali, lämmitetty sisäuima-allas, sauna, hierontahuone, höyryhuone, pelihuone, puutarha, varageneraattori sekä parkkipaikka.

Talonmies asuu taloyhtiössä ja huolehtii yleisistä tiloista ja valmiuksista. Kuukausittainen yhtiövastike on noin 50 EUR.

Asuntojen sisätilat on tehty vain parhaista materiaaleista hyödyntäen uusinta osaamista.

Sisätilat:

 • Marmoriset lattiat olohuoneessa
 • Laminaattilattiat muissa huoneissa
 • Paneeliset huoneiden ovet
 • Teräksinen ulko-ovi
 • Suihkukaappi
 • Asennetut korkeakiiltoiset keittiönkaapit graniittisella työtasolla
 • Satelliitti TV –yhteys
 • Ovisummerijärjestelmä
 • Ilmastointilaitteet jokaisessa huoneessa
 • Alumiiniset kaiteet parvekkeissa sekä portaissa
 • Ikkunoiden alumiiniset kehykset
 • Lämpöeristetyt ikkunat
 • Lämminvesiboileri

 

Lisätietoja näistä ensiluokkaisista Kargicakin kiinteistöistä saat täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai soittamalla suoraan toimistolemme Alanyaan. Meiltä saat myös näyttöajan.

 

Skype:

rivierainvest2

Phone:

+90 532 686 32 88

Whatsapp:

+90 532 686 32 88

Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya
Security Code
Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya

Copyright © Riviera Invest, all rights reserved. 2019 Sitemap

whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!