Tontti_huviloiden_rakentamiseen_Alanyan_Kargicakissa
Rated 4.8/5 based on customer reviews

Tontti huviloiden rakentamiseen Alanyan Kargicakissa - 1400 neliön tontti huviloiden rakentamiseen panoramakuvamaisilla näkymillä Välimerelle ja Kale-linnoitukselle

Tämä 1 400 m² tontti Alanyassa sijaitsee Kargicakissa Taurus-vuoriston rinteellä. Erinomaisen sijainnin ansiosta tontilta on upeat näköalat luotnoon, vuoristoon, Alanyan kaupunkiin, rannikolle, turkoosille Välimerelle sekä Alanyan linnoitukselle.

Alueella on lähinnä yksittäisiä huviloita sekä huviloista koostuvia taloyhtiöitä.

Kargicak on erittäin luonnonläheinen alue. Samalla sijainti on kuitenkin keskeinen, sillä matkaa Gazipasan uudelle lentokentälle on vain 35 kilometriä ja Alanyaan 20 kilometriä. Kargicakin tonttien hintojen uskotaan nousevan lähivuosina.

Matkaa lähimpään suureen keskustaan, Mahmutlariin, on noin 6 kilometriä. Mahmutlarista löytyy useita ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, kahviloita, leipomoita, baareja, apteekkeja, lääkäreitä, pankkeja sekä posti.

20 % tontin pinta-alasta on mahdollista käyttää rakentamiseen. Tontille mahtuu noin 2-3 huvilaa. Rakennukset saavat olla korkeintaan 2-kerroksisia.

Tarjolla on vesi- ja sähköliittymät, joten rakentaminen on mahdollista aloittaa heti.

Me olemme myös rakennusyritys, ja meillä on yli 40 vuoden kokemus rakentamisesta. Niinpä voimme olla apunasi suunnittelemassa ja rakentamassa täydellistä Alanyan kiinteistöä tälle tontille. Arkkitehtimme ovat apunasi projektin alusta loppuun saakka.

Tämä tontti Turkissa on oikea aarre. Lisätietoja siitä saat täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai soittamalla toimistollemme Turkkiin.

Täällä sinua palvelee suomalainen kiinteistönvälittäjä Alanyssa.

 

 

 

Skype:

rivierainvest2

Phone:

+90 532 686 32 88

Whatsapp:

+90 532 686 32 88

Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya
Security Code
Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya

Copyright © Riviera Invest, all rights reserved. 2020 Sitemap

whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!