Tontti_myytävänä_Alanyan_Obassa
Rated 4.8/5 based on customer reviews

Tontti myytävänä Alanyan Obassa - Tontti asuinrakennuksille Alanyan Obassa

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus sijoittaa Turkin Alanyaan.

Tarjolla on rakennustontti, joka sijaitsee  Kızılcasehir alueella vuoren rinteellä vain 10 kilometrin päässä Alanyan keskustasta. Matkaa lähimpään keskustaan Obaan on vain 5 kilometriä. Obasta löytyy kaikki mahdoliset palvelut, kuten ravintolat, kahvilat, leipomot, päivittäistavarakaupat, muut liikkeet, pankit, lääkäripalvelut ja apteekit. Matka tavaratalo Metroon taittuu autolla vain 15 minuutissa. Kuuluisa Kleopatra on noin 12 kilometrin päässä. Matkaa uudelle Gazipasan lentokentälle on noin 40 minuuttia.

3 kilometrin päässä tontilta löytyy viehättävä piknik-alue, jonka ohi kulkee pieni joki. Matkaa kuuluisalle Dimcay joelle ja tippukiviluolille on vain 10 kilometriä.

Tontti on kooltaan 900 neliötä ja se on ihanteellinen 1-2 Turkin lomakodin tai huvilan rakentamiseen.

Sähköliittymä kulkee tontin rajalle saakka ja vesi on saatavilla kaivosta. Tontille kulkee soratie, joka mahdollistaa tontille pääsyn vuodenajasta riippumatta. Tontille on mahdollista rakentaa 6,5 metrinen rakennus, mikä tarkoittaa 2 kerrosta ja ullakkoa.

Mikäli tarvitset apua, on meidän rakennusyritys Alparslan Constructionilla yli 40 vuoden kokemus rakentamisalalta. Me autamme mielellämme rakentamaan unelmiesi talon Turkin Alanyaan.

Älä epäröi, vaan tartu tilaisuuteen. Tapaamisajan ja lisätietoja saat täyttämällä yhteydenottolomakkeen, lähettämällä sähköpostia tai soittamalla toimistollemme. Täällä sinua palvelee suomalainen asunnonvälittäjä Alanyassa.

 

Skype:

rivierainvest2

Phone:

+90 532 686 32 88

Whatsapp:

+90 532 686 32 88

Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya
Security Code
Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya

Copyright © Riviera Invest, all rights reserved. 2020 Sitemap

whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!