Moda_Natura_huvilat_Alanyassa
Rated 4.8/5 based on customer reviews

Moda Natura huvilat Alanyassa - Ylelliset huvilat Alanyan Bektasissa panorama-näkymillä ja yksityisellä uima-altaalla, saunalla, pelihuoneella ja kuntosalilla

Moda Natura huvilat Alanyassa ovat yhdistelmä erinomaista sijaintia, korkealaatuista rakentamista ja arkkitehtuuria sekä ylellistä ja miellyttävää elämäntyyliä.

Moda Natura huvilat sijaitsevat erittäin arvostetulla Bektasin alueella. Bektas on alue Alanyan keskustasta vuoristoon päin.

Näitä luksushuviloita Alanyassa rakennetaan parhaillaan 5590 m² kokoiselle tontille. Tontille rakennetaan yhteensä 7 huvilaa ja 4 asuntoa.

Myytävänä on kahdenlaisia huviloita:

Tyyppi A – 550 m²

Kellarikerros: Eteinen, käytävä, pelihuone, oleskelu-/harrastehuone, kuntosali, kodinhoitohuone, varastotila, sauna ja suihku

Katutaso: Käytävä, olohuone avoimella keittiöllä, makuuhuone en-suite kylpyhuoneella, WC ja terassi

Yläkerta: Käytävä, 2 tavallista makuuhuonetta, 1 makuuhuone en-suite kylpyhuoneella, 1 makuuhuone en-suite kylpyhuoneella, poreammeella ja vaatehuoneella, 1 ylimääräinen kylpuhuone ja parveke.

Tyyppi B – 450 m²

Kellarikerros: Käytävä, pelihuone/kuntosali, oleskelu-/harrastehuone, sauna, suihku, kodinhoitohuone ja varastotila

Katutaso: Eteinen, käytävä, olohuone avoimella keittiöllä, makuuhuone en-suite kylpyhuoneella, WC ja 2 terassia

Yläkerta: Käytävä, 2 makuuhuonetta, 1 makuuhuone en-suite kylpyhuoneella, kylpyhuone poreammeella ja terassi

Jokainen huvila on rakennettu 550-900 m² kokoiselle tontille ja pihatilaa on noin 450-750 m². Jokaisella huvilalla on oma 50 tai 60 m² uima-allas sekä poreamme. Huviloiden sisäänkäynnin vieressä on tilaa 1-2 autolle.

Nämä Alanyan huvilat ovat myytävänä kalustettuina ja asuntojen myyntihintaan kuuluu myös ilmastointilaitteet, kodinkoneet, omistuskirja Tapu sekä asumislupa Iskan. Jos olet ajoissa ostamasssa huvilaa, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa materiaaleihin, kodinkoneisiin sekä sisustukseen.

Näkymät huviloilta ovat kertakaikkisen upeat. Alanyan keskellä sijaitseva Kale-kukkula linnoituksineen kohoaa suoraan maiseman keskelle. Huviloilta näkyy esteettömästi myös rannikko molempiin suuntiin. Näkymät ovat myös turkoosille Välimerelle, Alanyan kaupunkiin sekä kauniiseen luontoon.

Taloyhtiössä on lisäksi myös useita yleisiä valmiuksia:

  • Sisäuima-allas
  • Sauna
  • Turkkilainen sauna (Hamam)
  • Kuntosali
  • Poreallas
  • Parkkipaikka
  • Ovimies
  • 24/7 kameravalvonta

 

Huvilat ovat rakennettu käyttäen parhaimpia materiaaleja sekä ääni- ja lämpöeristyksiä. Materiaalit ovat eco-ystävällisiä ja huviloissa on käytetty vaihtoehtoisia teknologioita, kuten aurinkoenergiaa.

Nämä ylelliset huvilat Turkissa ovat erityinen mahdollisuus heille, jotka arvostavat laatua, arkkitehtuuria, hyvää sijaintia sekä rauhallista ja miellyttävää elämäntyyliä.

Lisätietoa näistä upeista huviloista saat täyttämällä yhteydenottolomakkeen, lähettämällä sähköpostia tai soittamalla toimistollemme Alanyaan.

 

 

 

Skype:

rivierainvest2

Phone:

+90 532 686 32 88

Whatsapp:

+90 532 686 32 88

Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya
Security Code
Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya

Copyright © Riviera Invest, all rights reserved. 2020 Sitemap

whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!