Turkkia kuvataan nykyään jo usein metropoliksi. Nykyään tässä upeassa maassa on varaa valita monien luksus asuntojen välillä. Mahdollisuuksia löytyy niin maaseudun rauhasta kuin suurkaupunkien sykkeestäkin. Luksus asuntoja on tarjolla joka puolella Turkkia.

Etenkin luksusluokan asuntoja vertailtaessa Turkin luksus asunnot pärjäävät hyvin. Ne ovat huomattavasti sijoittajaystävällisempiä hinta-laatu suhteessa. Kasvavat rakennusmarkkinat mahdollistavat myös yksilöllisten luksus asuntojen hankinnan. Kilpailu alalla vaikuttaa myös positiivisesti asuntojen hintaan.

Kasvava kiinnostus luksus asuntoihin Turkissa luo myös turvaa sijoituksille. Koska kysyntä on suurta, on asunto tarvittaessa helppo myydä eteenpäin. Monet luksus asunnon Turkista hankkineet ovat päätyneet alueellisesti etelä-Turkkiin. Etenkin aurinkoinen Alanya on erityisen suosittua suomalaisten keskuudessa leudon ilmaston ja ystävällisten ihmisten ansiosta.

Turkki on selvinnyt hyvin taloudellisista kriiseitä viime vuosina. Rakentaminen on jatkunut tasaisesti ja ulkomaalaisten luottamus maan talouteen on säilynyt.  Asuntojen hinnat ovat tällä hetkellä hyvin edullisia, mutta pientä nousua on havaittu. Hintojen odotetaankin nousevan lähitulevaisuudessa. Nyt on siis oikea aika hankkia itsellesi luksus asunto Turkista.

Sijoita itseesi ja hanki luksus asunto Turkista.

Comments (2)

  1. avatar
    Mark N.

    Vielen Dank für Ihre Hilfe

  2. avatar
    Michael D.

    We have worked with Riviera Invest on several Real Estate transactions and they have always been great to work with!

Lähetä kommentti

Securty Code
Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!
whatsapp WHATSAPP CALL