Tontteja Alanyassa - Myynnissä suuri tontti lähellä Alanya ?

Tontteja myytävänä Turkin Alanyassa - Turkin kiinteistökauppa on kasvava ja kukoistava liikeala. Ei ole ihme, että sijoittajat ja vierailijat etsivät tontteja Turkin Alanyasta. Turkin näkymät ovat yksiä kauneimmista, joita voit ikinä mistään löytää. Maa on hedelmällistä, historia rikasta muinaisine kuninkaineen ja kuningattarineen ja myös sääolot hipovat täydellisyyttä. Kaikki nämä syyt ovat lisänneet Turkin myytävien tonttien kysyntää.

Kun yhdistät yllämainitut Turkin tonttien ominaisuudet lämminhenkiseen ja miellyttävään paikalliseen väestöön, niin tämä paikka on aivan fantastinen. Täällä paikalliset toivottavat ulkomaalaiset vierailijat tervetulleiksi suuri hymy kasvoilla. Turkista löytyy useita asioita, jotka ovat suhteessa muihin maihin paljon jännittävämpiä, eloisampia, ystävällisempiä sekä paljon muuta.

Sijoittajille löytyy lukuisia tontteja myytävänä Turkin Alanyassa. Esimerkiksi voit löytää tontin parhaiden kala-apajoiden ääreltä tai kimaltelevan turkoosin meren rannalta. Turkin rannat ovat omalla tavallaan kuin koruja. Pehmeän hiekkaiset rannat ja turkoosina tuikkiva meri kiehtovat ulkomaalaisia vierailijoita. Siksi Turkin myytävät tontit ovatkin kovassa suosiossa. Kaikki sijoittajat ymmärtävät näiden Turkin tonttien arvon ja tämä on nostanut alueen hintoja.

Turkista löytyy helposti myytäviä maita, joita voidaan käyttää pohjana asunnoille, mökeille sekä kattohuoneistoille. Näiden kiinteistöjen kysyntä on kasvussa, ja tämä kasvava kysyntä johtuu loma-asuntojen ja eläkekotien laajasta kysynnästä.

Asuntojen hinnat Välimeren rannikolla tällaisella tontilla alkavat noin 30 000 eurosta. Et luultavati saisi mitään tällä rahalla Euroopasta. Turkin Alanyassa löydät tällä hinnalla asuntoja yhdellä makuuhuoneella, kylpyhuoneella, keittiöalueella ja olohuoneella. Ilmastointi makuuhuoneessa sekä hyönteisverkot ikkunoissa, kaakelilattiat ja yhteinen uima-allas kuuluu useimpien Alanyan asuntojen ostohintaan.

Sijoittaminen Turkin tontteihin on tuottoisaa ja viisasta sekä paikallisille sijoittajille että ulkomaalaisille vierailijoille.

Comments (1)

  1. avatar
    Basim

    Söker tomt med bra läge helst nära havet och stan 300-500 m2 ,, med svalt luft i Augusti .. eller färdig villa med trägård med snabaffär ( låg pris ) Mvh Basim Kanberg

Lähetä kommentti

Securty Code
Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!
whatsapp WHATSAPP CALL