Gazipasan lentokentän kiitoradan pidennys tuottaa jo hedelmiä

Tanskalainen Suncharter lentoyhtiö laskeutui ensimmäistä kertaa Gazipasa-Alanya lentokentälle maaliskuussa.

Gazipasan kiitoradan pidentämisen jälkeen Suncharter ilmoitti huonosta sesongista huolimatta laajentaa toimintaansa.

Suncharter lensi koko kesäkauden 2015 kerran viikossa suoria lentoja Gazipasan kentälle.

Yhtiö on herättänyt kaupallista huomiota huolimatta vähentyneestä matkailijamäärästä Pohjoismaihin, Islam fobiasta ja terroristi-iskujen riskistä.

Gazipasan lentokentän kiitoradan pidennystöiden valmistuttua Suncharterin johtaja Soren Kjellerup vieraili Gazipasassaja antoi lausunnon menneestä kaudesta:

”Jettimen lentojen ansiosta kausi oli erittäin menestyksekäs. Olemme erittäin tyytyväisiä suoriin lentoihin. Aiomme myös jatkaa toimintaa ensi vuonna.”

Kjellerup ilmoitti myös aikovansa laajentaa toimintaa:

”Me suunnittelimme lisäävämme viikottaista suoraa lentoa kahteen viikossa, mutta kun Gazipasan lentokentän kiitoradan pidennys valmistui, päätimme lähettää myös suurempia koneita Gazipasaan. Tulevaa kautta varten olemme myös keskustelleet SAS lentoyhtiön kanssa ja tarkoituksenamme on tarjota lentoja neljä kertaa viikossa Gazipasan lentokentälle.”

Kjellerup kertoi myös Turkin tapahtumien vaikutuksesta Tanskassa ja sanoi, että kuuluisat esiintyjät ja musiikkikanavat tuovat julkisuutta Turkille, joten Turkki ei ole menettänyt hyvää mainettaan.

Kjellerup kertoi myös seuraavaa: ”Vaikka matkanjärjestäjät ovat varovaisia, me laajennamme toimintaamme, sillä meillä on tärkeitä partnereita Turkissa ja luotamme Turkkiin.”

Yhteydenottolomake

Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!