Riviera Invest Koti Ulkomailla -messuilla 12.-13.3.2016 Helsingin Wanhassa SatamassaRiviera Invest osallistui maaliskuussa 12.-13. päivä Koti Ulkomailla -tapahtumaan Helsingin Wanhassa Satamassa.

Messuilla oli näytteilleasettajina pääasiassa kiinteistövälittäjiä ja rakennuttajia Turkista, Espanjasta, Kyprokselta, Italiasta, Ranskasta ja Virosta.

Messuille osallistui ennätysmäärä kävijöitä. Lauantaina osallistujia oli 1687 ja sunnuntaina 1318. Yhteensä kävijöitä oli jopa 3005.Messut olivat kaiken kaikkiaan onnistuneet ja osastollamme vieraili paljon uusia asiakkaita sekä vanhoja ystäviä.

Kiitämme kaikkia ystäväviä ja tuttuja, jotka vierailivat osastollamme. Oli myös mukava saada tutustua uusiin ihmisiin.Näillä näkymin olemme osallistumassa myös syksyn Koti Ulkomailla -messuille.

Tapahtuma järjestetään Helsingin Wanhassa Satamassa 29.-30. lokakuuta.Toivottavasti tapaamme siis siellä!

Me autamme sinua turvallisessa asunnossa ostossa Turkissa.Tutustumalla kohdevalikoimassamme oleviin Alanyan asuntoihin ja Turkin lomahuoneistoihin, saat paremman kuvan Turkin kiinteistövalikoimasta.

Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia (elina@rivierainvest.com), kirjoittamalla meille Live Chatissä tai soittamalla toimistollemme Alanyaan.


 

Yhteydenottolomake

Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!