Kekseliäitä parvekeideoita

Mikäli sinulla ei ole omaa puutarhaa tai pihaa, mutta omistat parvekkeen, on sinun mahdollista tuoda puutarhan tunnelmaa myös omalle parvekkeellesi. Voit tehdä parvekkeestasi paikan, jossa pääset rentoutumaan nauttien aamukahvistasi. Parveke on paikka, jossa nautit elämästäsi rakkaimpiesi kanssa. Jo pienet muutokset kukkien, huonekalujen ja koriste-esineiden avulla, saa aikaan ihmeitä.

Parveke tulisi kalustaa omien mieltymyksien mukaisesti. Mikäli pidät maalaistyylistä, voit lisätä sisustukseen puuelementtejä, kuten puisen pöydän tai vaikka peittää koko lattiat betonilla. Mikäli sinulla ei ole tarpeeksi tilaa tuoleille, voit laittaa lattialle istumatyynyjä.

Parvekkeen muuttaminen pieneksi puutarhaksi on myös mahdollista. Nyt voit tehdä parvekkeestasi pienen paratiisin, jossa pääset nauttimaan valitsemistasi kasveista ja kukista. Voit siis toteuttaa unelmasi puutarhasta myös parvekkeellasi.

Mikäli parvekkeellasi on tilaa, huolehdi että parvekkeella on riittävästi istumatilaa sekä sopiva pöytä. Tämän lisäksi parvekkeella tulisi olla paljon erilaisia kasveja ja kukkia luomaan tunnelmaa. Mikäli sinulla on suurempi parveke, voit myös ostaa pienen sohvan tai kaksi nojatuolia parvekkeellesi.

Huolehdi myös tunnelmallisesta valaistuksesta, joka viimeistelee parvekkeen ilmeen. Hyvä valaistus lisää myös parvekkeen käyttöä, sillä voit nautiskella parvekkeella myös iltaisin.

Mikäli unelmoit parvekkeen käyttämisestä läpi vuoden, on parvekkeen lasitus ihanteellinen ratkaisu. Lasitus tekee parvekkeesta lisähuoneen, joka tuo tilaa koko asunnolle.

Yhteydenottolomake

Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!