Alanyan "kasvot" ovat muuttumassa

Alanyan kunnanjohtaja Adem Murat Yücel on kovaa tahtia työstämässä Dinek ja Alaaddin Keykubat puistojen uudistustyötä. Kunnanjohtaja Yücelin mielestä nämä kaksi Alanyan keskustan ”sisäänkäynnissä” sijaitsevaa puistoa muuttavat koko Alanyan ulkonäköä.

 

Dinek puisto

Dinek Mahallesi alueella sijaitseva puistoalueen työt ovat parhaillaan käynnissä. Kunnanjohtaja Yücelin mukaan 4 264 neliön puisto tulee olemaan Alanyaan saapuvien vierailijoiden niin sanottu vastaanottoterassi. Puisto takaa kaupunkiin lännestä tuleville vierailijoille kauniin maiseman: ”Tulijat näkevät ensimmäisenä tämän puiston ja Alanyan uudistuneet kasvot toivottavat heidät tervetulleeksi kaupunkiin. Meidän Alanyamme vain kaunistuu näiden puistojen avulla.”

Alaaddin Keykubat puisto

Alanyan kunnanjohtaja Adem Murat Yücel on kovaa tahtia työstämässä Alaaddin Keykubat puiston rakennustyötä. Rakenteilla oleva puisto sijaitsee rantakadun liittyessä 35 metrin katuun lännestä Alanyan keskustaan tullessa. Puisto on saanut nimensä tien alapuolella olevan Keykubatin patsaan mukaan.  Suurin osa töistä on jo saatu valmiiksi ja tällä hetkellä maisemointityöt ovat käynnissä. Puisto tarjoaa valmistuessaan kauniin näköalan, palan historiaa sekä oleskelupaikan paikallisille ja matkailijoille.

Yhteydenottolomake

Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!