Alanya on valmis Triathlon kisoihin

Tänä vuonna 25. kertaa järjestettävät ITU Triathlon Word Cup maailmanmestaruus kisat olivat Alanyassa 17.-18. lokakuuta 2015.

 

 

Alanyan kunnantalolla järjestettiin tiedotustilaisuus koskien jo 25 vuotta järjestettyjä Triathlonin maailmanmestaruuskisoja.

Kaikki valmistelut ovat valmiina

Tiedotustilaisuuteen osallistui Alanyan kuvernööri Hasan Tanrıseven, Alanyan kunnanjohtaja Adem Murat Yücel, Triathlon-liiton päällikkö Hamdi Güneş, alueen liikuntajohtaja Erdal Tamrak, kilpailun pääjohtaja Zafer Peker ja Turkin maajoukkueen valmentaja Andreaz Gabba.

Alueen liikuntajohtaja Erdal Tamrak kertoi tiedotustilaisuuden avajaispuheessa uima-, pöyräily- ja juoksikisan järjestettävän viikonloppuna Alanyassa. Olemme tehneet kaikkemme, jotta Alanya olisi viehättävimmillään kisojen aikana. Radat ja kaikki muut valmistelut on nyt saatu valmiiksi.

Olemme hyvin kokeneita Triathlonissa

Turkin Triathlon-liiton päällikkö Hamdi Güneş kertoo seuraavanlaisesti: ”Ensinnäkin haluaisin kiittää kaikkea alanyalaisia, jotka ovat nähneet vaivaa näiden triathlon-kisojen eteen. Alanya on kehittynyt kokoneeksi urheilukaupunniksi muun muassa triathlonin osalta. Alanya on vuosia järjestänyt onnistuneita kisoja ja on tunnettu tästä maailmalla. Viime vuoteen nähden valmisteluissa ei ole suurta eroa. Ainoa muutos on uintiosuudessa, jossa uinti ei lähdekään satamasta, niin kuin edellisinä vuosina, vaan rannasta. Kiitän vielä Alanyan kuvernööriä sekä Alanyan kunnan panosta ja tukea. Toivotan maajoukkueellemme sekä kaikille kilpailijoillemme onnea kilpailuun.”

Suuri panostus Alanyan tunnettavuuteen ja markkinointiin

”Olemme erittäin iloisia, kun saamme olla järjestämässä tätä tapahtumaa.” kertoo Alanyan kunnanjohtaja Adem Murat Yücel.”Saamme olla isäntänä tämä vuonna 25. kertaa Alanyassa järjestettäville kisoille. Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat olleet tukena ja apuna tähän saakka. Kaikki urheilua rakastavat kannattajat ovat tervetulleita edesauttamaan Alanyan markkinointi eli tervetulleita seuraamaan tapahtumaa.”

600 osallistujaa 42 eri maasta

Kansainväliseen Alanyan Thriathlon kilpailuun osallistuu 17-18. lokakuuta lähes 600 kilpailijaa. Alanyan kuvernööri Hasan Tanrıseven kertoo olevansa erityisen onnelinen, että maailman parhaimmistoa osalistuu kilpailuun sekä naisten että miestin kategorioissa.

Turkki on turvallinen maa kisojen järjestämiseen

Turkin maajoukkueen valmentaja Andreaz Gabba kertoo, että Turkki ja Alanya ovat melko turvallisia ja ihanteellisia paikkoja järjestää onnistuneet ja turvalliset kisat. Vuosia onnistuneesti järjestetyt triathlon kisat ovat hyvä esimerkki. Ankaran ikävät tapahtumat ovat vaikuttaneet monien ulkomaalaisten mielipiteeseen Turkin turvallisuudesta. Gabba ei kuitenkaan ole samaa mieltä. Olemme tehneet kaikkemme, että Alanyan kilpailut ovat turvalliset ja sujuvat moitteettomasti.

 

 

Yhteydenottolomake

Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!