Joulumarkkinat järjestettiin 6. kertaa AlanyassaAlanyan joulumarkkinat järjestettiin satama-alueella 13.12.2015.

Tapahtumaan osallistui yli 3 000 kävijää ja markkinat olivat täynnä heti aamusta alkaen.

Tapahtuma järjestettiin Alanyan kaupungin ulkomaalaisseuran ja useiden muiden yhdistyksien toimesta.

Ulkomaalaisten yhdistyksien ja yrittäjien lisäksi myös turkkilaiset avasivat omat kojunsa tarjoten erilaisia herkkuja ja käsintehtyjä tuotteita. Markkinoilal soi musiikki ja esiintymislavalla nähtiin muun muassa erilaisia tanssiesityksiä.

Alanyassa asuvien eurooppalaisten perheiden lapset pääsivät myös tapaamaan joulupukkia.Tapahtuma sai suuren suosion sekä eurooppalaisten että paikallisten keskuudessa.

Alanyan kuvernööri Tanriseven piti avajaisissa puheen, jossa hän puhui suvaitsevaisuudesta seuraavanlaisesti: ” Alanyssa asuu ihmisiä eri maista ja uskonkunnista sulassa sovussa. Alanya on hyvä hyvä esimerkiksi maailmalle siitä, kuinka asua sovussa modernissa kaupungissa. Joulumarkkinat ovat mainio tapahtuma ja minusta tuntuu, että olisin vierailulla eurooppalaisessa kaupungissa.”.

Myös Alanyan pormestasi Adem Murat Yücel puhui avajaisissa: ”Alanya on kaupunki, jossa islamilainen vieraanvaraisuus tulee esille. Tämän vieranvaraisuuden olemme oppineet jo esi-isiltämme. Toivotan kaikille ulkomaalaisille ystävillemme ja kävijöille oikein hyvää joulua.”.

Alanyan joulumarkkinoiden tuotot lahjoitettiin tämä vuonna useille eri vammaisten järjestöille.Yhteydenottolomake

Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!
whatsapp WHATSAPP CALL