Suomalaiset suosivat Alanyaa

”HYVIÄ UUTISIA ALANYASTA”

Matkanjärjestäjä Aurinkomatkat aloitti suorat lennot Alanyan Gazipaşan lentokentälle. Aurinkomatkat lentää nyt 5 kertaa viikossa alueelle, 4 kertaa Gazipasaan ja 1 kerran Antalyaan.

Yrityksen Turkin myyntipuolesta vastaavan Exotic Turizmin hallituksen puheenjohtaja Cengiz Topçu kertoo, että lentovuorot jatkuvat koko kesän ajan. Ensimmäinen lentokone Helsingistä laskeutui Antalyaan 19.3.2016 ja Gazipaşaan 28.3.2016. Kesän aikana Aurinkomatkailla tulee olemaan Suomesta neljä lentoa viikossa GZP lentokentälle ja 1 lento AYT lentokentälle. 4 lennoista on Helsingistä ja yksi Oulusta.

”Koneidemme kapasiteetti on 160 ja 189 matkustajaa. Maaliskuun ja huhtikuun alun lennot tulevat olemaan täysiä Suomen säiden sekä pääsiäislomien vuoksi.” kertoo Cengiz Topçu.

”Lentomme toteutetaan yhdessä Finnairin kanssa lauantaisin, sununtaisin ja maanantaisin. Pyrimme myös lisäämään lentomäärä tulevaisuudessa.” lisää Cengiz Topçu.

Nämä Aurinkomatkojen lentovuorot tulevat jatkumaan lokakuun lopulle saakka.

 

”TARKOITUKSENA ALANYAN TUNNETTAVUUDEN NOSTAMINEN”

”Lentokoneista laskeutuvien matkustajien ensimmäinen reaktio oli hyvä sää. Tämä taas teki meidät erittäin iloisiksi. Tällä hetkellä Suomessa säät eivät vielä ole kovinkaan lämpimät. Alanyan säät taas tekivät matkustajat iloisiksi” kertoo Cengiz Topçu.

”Meidän päämääränämme on lähettää asiakkaamme takaisin kotimaahansa tyytyväisinä. Pyrimme siis paikanpäällä lisäämään Alanyan tunnettavuutta ja tekemään asiakkaat tyytyväisiksi. Näin he kotimaassaan jakavat hyviä kokemuksiaan eteen päin tuttavilleen. Tällä hetkellä mediassa pyörivät negatiiviset uutiset Itä-Turkista, Istanbulista ja Ankarasta ovat vääristäneet myös Alanyan imagoa ja niinpä asiakkaiden omat kokemukset ja niiden jakaminen tuttavilleen ovat Alanyalle tällä sesongilla erittäin tärkeitä”

Yhteydenottolomake

Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!