Alanya Kristal Kale Kansainväliset Elokuvafestivaalit

Alanyan ensimmäiset Kristal Kale Kansainväliset Elokuvafestivaalit alkavat 24. kesäkuuta.

Alanyan ensimmäiset kansainväliset Kristal Kale Elokuvafestivaalit järjestetään Alanyassa 24. kesäkuuta.

Tapahtuman teemana on ”Ystävyys voittaa”. Festivaalit järjestetään Istanbulin elokuva kehitys- ja markkinointijärjestön (Istanbul Sinema Geliştirme ve Tanıtma Derneği (SİNEGED)) johdolla.

Myös Kulttuuri- ja matkailuministeriö, Alanyan kunta, ALTAV, ALTID, ALTSO ja lukuisat muut järjestöt ovat mukana festivaalien järjestämisessä.

Festivaaleilla esitetään elokuvia muun muassa Saksasta, Bulgariasta, Hollannista, Tanskasta, Venäjältä, Ukrainasta, Valko-Venäjältä, Kazakstanista, Azerbaidzanista ja Turkista. Yhdistävänä teemoina näissä elokuvissa on ystävyys ja myötätunto.

Esitettäviä elokuvia ovat muun muassa “Jack”, "Happy Hour", "The Judgement", "Snow", "The Count of Oranges", "Seagulls", "Love Swing", "Homeland", "Down the River" ja "Nabat".

Tämän lisäksi festivaaleilla esitetään “Arama Motor” niminen elokuva Atalay Taşdikeniltä sekä “Meleklerin Mucizesi” niminen elokuva Biray Dalkıranilta. Myös japanilais-turkkilais yhteistyöllä tehty Mitsutoshi Tanakan ohjaama elouva "Ertuğrul 1890" esitetään tapahtumassa.

Kaiken tämän lisäksi festivaaleilla järjestetään ”Turkin ja Lähi-Idän elokuvayhteistyö” niminen konferenssi, jossa keskustellaan elokuva-alan kehittämisestä, markkinoinnista ja uusien markkinarakojen löytämisen työkaluista.

 

Yhteydenottolomake

Turkki, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!